Jaarplanning

 

EHBO bij Kinderen

Heeft u de opvang geregeld via Christelijk Gastouderbureau Korelon of bent u een van onze gastouders? Dan kunt u tegen sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de cursussen EHBO bij Kinderen die worden gegeven door Livis. Dit geldt voor zowel de open inschrijving, als voor de 'eigen' cursussen. Gaat u naar 'home' en klikt u op de rode EHBO-button voor alle informatie over de EHBO.

 

De eerstvolgend gepland eigen EHBO-training bij Kinderen is op DV 18 maart 2017 en 2 september 2017 om 09.00 uur in Ridderkerk . Deze is uitsluitend voor onze eigen ouders en gastouders. Direct opgeven? Klik hier!

 

Incasso ouders & uitbetaling gastouders

De betalingen vinden uitsluitend plaats per automatische incasso. De incasso's en uitbetalingen vinden plaats op vaste dagen in de maand volgens een vast schema. 

 

Registreren & goedkeuren Facturatie Incasso Uitbetaling
1 t/m 4e van de nieuwe maand 5/6e van de nieuwe maand 10e van de nieuwe maand 12/13e van de nieuwe maand
5 t/m 10e van de nieuwe maand 19/20e van de nieuwe maand 25e van de nieuwe maand 27/28e van de nieuwe maand

 

 

 

Bereikbaarheid 2017

  • Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur
  • In de zomervakantie zijn we collectief gesloten vanaf maandag 24 juli 2017 t/m maandag 7 augustus 2017;
  • In de kerstvakantie zijn we collectief gesloten vanaf maandag 25 december 2017 t/m vrijdag 29 december 2017.

 

Hoe krijgt u antwoord op uw vraag als ons kantoor niet bereikbaar is?

We vinden het belangrijk dat uw vragen beantwoord kunnen worden, ook wanneer ons kantoor is gesloten. Mailt u uw vraag naar info@korelon.nl. Ouders en gastouders die bij ons zijn aangesloten kunnen ons altijd bereiken op het noodnummer, vermeld in de introductiemap. We vragen u alléén uw dringende vragen via het noodnummer te stellen. Kan uw vraag even wachten? Mailt u ons dan op info@korelon.nl. We beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk ná de sluiting c.q. nemen dan zelf contact met u op.