Inschrijven

We willen ons kind/onze kinderen graag inschrijven bij Korelon. Hoe werkt dat?

Wanneer u hier klikt, komt u automatisch in het inschrijfmenu. Binnen enkele dagen na uw inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op voor het doornemen van de verdere procedure.

Terug

 

We krijgen een baby. Hoe kunnen we ons kind inschrijven?

Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap. We hopen dat alles goed zal gaan en vinden het fijn voor u de opvang te mogen organiseren. Bent u een nieuwe klant? Schrijft u zich dan in via hier in. Binnen enkele dagen na uw inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op voor het doornemen van de verdere procedure.

Bent u al klant bij ons? Dan kunt u de baby aanmelden via MijnKorelon.nl. Wilt u uw regionale opvangconsulente ook informeren (rond de vierde/vijfde maand van uw zwangerschap)? Ook vinden we het fijn als u ons op de adreslijst van de geboortekaartjes zet. Wij nemen dan zelf na verloop van enkele weken contact met u op.

Terug

 

Wanneer kunnen we ons kind inschrijven?

Wij adviseren u in alle gevallen uw kind(eren) aan te melden, zodra u voor uzelf duidelijkheid hebt dat u de opvang bij ons wil onderbrengen.

  • Wanneer u een gastouder heeft die reeds is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (zie www.landelijkregisterkinderopvang.nl), dan kan de opvang binnen enkele weken geregeld zijn;
  • Heeft u een gastouder die nog moet worden ingeschreven in het LRKP, houdt u dan rekening met een wachttijd van ca. 3 maanden (inclusief aanvragen VOG’s)
  • Zoekt u een gastouder voor uw kinderen? In veel gevallen kunnen we u direct een gastouder aanbieden. Dat lukt echter niet altijd. Houdt u daarom een minimale marge aan (inclusief wachttijd voor het inschrijven van de gastouder in het LRK) van 6 maanden.

Terug

 

Wij hebben twee gastouders, hoe werkt dat bij het inschrijven?

U kunt uzelf inschrijven, samen met de beide gastouders. Vermeld u bij opmerkingen de namen van de gastouders en laat de gastouders uw naam vermelden bij hun inschrijving. Binnen enkele dagen na uw inschrijving, nemen we contact met u op om de opvang voor u te organiseren. De koppeling met twee gastouders valt gewoon binnen de kosten van ons STANDAARDpakket. U betaalt bij ons dus maar eenmaal begeleidingskosten, ook wanneer u gebruik maakt van twee gastouders!               

Terug